הפרקטיקה של משרד יגאל ארנון ושות' בתחום טכנולוגיות המזון והחקלאות מתפתחת בד בבד עם הסביבה העסקית המשגשגת של תחום זה בישראל. בשנים האחרונות חלו תנודות בהיצע העולמי של מזון. גורמים סביבתיים שונים וגידול האוכלוסין העולמי, גרמו למצוקה לאורך שרשרת הערך של המזון. שינויים אלו האיצו את ההשקעות המקומיות והזרות במגזר זה, כאשר חברות ישראליות עומדות בחזית הטכנולוגיה לייעול ייצורו של המזון ולמהימנות הייצור, בפרט בתחומים החשובים של חקלאות מדויקת, טכנולוגיות השקיה וגנטיקה של צמחים. המשרד פיתח התמחות ייחודית בתחום זה, ומספק ייעוץ מקצועי ושירותים משפטיים בנושאי רגולציה, גיוס הון (מקרנות הון סיכון בישראל ובחו"ל, אנג'לים, רשות החדשנות, ועוד), מיזמים משותפים, הגנה על זכויות קניין רוחני, מסחור זכויות, ומיזוגים ורכישות.